lördag 26 februari 2011

Broschyr: Välkommen till Saxdalen

Saxdalen är en by med många aktiva föreningar. Under 2010 diskuterades i några föreningar hur nyinflyttade i Saxdalen lättare ska kunna få kännedom om byn och vad den har att erbjuda. Ett av resultaten blev en broschyr som hälsar våra nya saxdalsbor välkomna till byn med en karta och en kort text som introduktion. Så här ser broschyren ut i ofalsat (ovikt) skick. Den har sedan falsats till en liten hanterbar fyrsidig broschyr:
(Klicka 1-2 ggr på bilden för förstoring)

 
Som bloggare känns det bra att också kunna presentera broschyren ytanför Saxdalen och utanför Sverige, ja över hela jorden. Det finns folk som ännu inte är saxdalingar men som kan bli det. Ni är också välkomna till vår by som besökare eller som bosatta. Då kan den här lilla broschyren vara den första kontakten med er blivande hemby. Mer om Saxdalen kan ni också läsa i byns portal på Internet: Saxdalen.se

Broschyren är framtagen av Saxdalens byalag. Vi är flera som varit inblandade och bidragit med synpunkter men den som gjort det stora praktiska arbetet för att få broschyren utformad och tryckt är Anna Runnberg. Vi tackar Anna både för hennes idéer och praktiska arbete.

Broshyren som börjat delas ut till våra nya saxdalingar och har redan fått ett mycket positivt mottagande. 

Inga kommentarer: