söndag 6 december 2009

Saxdalen.se

Saxdalen.se är adressen till Saxdalens egen portal på Internet. Den kommer att publiceras den 20 december som en liten julklapp innan tomten kommer.

Vi förstår att många har mycket att göra och hålla reda på så här före jul. För att ni inte ska behöva hålla detta viktiga datum i minnet eller skriva upp det på papperslappar som ni sen inte hittar... finns redan nu en nedräkningssida som talar om hur många dagar, timmar, minuter och sekunder som återstår tills portalen öppnas. Klicka bara på länken högst upp så ser ni hur lång väntan det blir.

Den "riktiga" sidan kommer alltså att dyka upp den 20 december.

Bakom sidan med räkneverket pågår arbetet för fullt med att iordningställa den första versionen av Saxdalens Internetportal.

Saxdalen.se är tänkt att vara den plats på Internet där där man ska hitta det mesta om Saxdalen och det som händer här. Där ska man hitta byns föreningar och företag, möten och evenemang - kort sagt det mesta som finns och som inträffar i byn.

En webbplats av det här slaget blir aldrig helt färdig. Det skulle förutsätta att ingenting nytt inträffar. Hit är det ändå tänkt att man ska gå i första hand om man vill ha reda på något om Saxdalen.

Man kan redan nu förbereda sig för den kommande portalen så här:
  • Klicka på länken för att komma till Saxdalen.se (nu nedräknaren)
  • Välj sedan "Bokmärken" i menyn och "Lägg till bokmärke"
Redan nu kan då bokmärket användas för att kontrollera tiden som återstår tills portalen öppnas. När den sen öppnats kan samma bokmärke användas för att gå till portalen och läsa informationen i Saxdalen.se

Inga kommentarer: