onsdag 6 februari 2013

PRO Saxdalen januari 2013

Saxdalens PRO-förening har inlett året med två möten under januari.
 
Torsdag 17 januari hade styrelsen årets första sammanträde. Då behandlades de skrivelser som inkommit sedan föregående möte. Uppskattade inslag var erbjudna reseprogram för våren-sommaren och information om kurser för PRO- medlemmar. Två klart positiva resultat för föreningen redovisades: Vi har fått två nya medlemmar och har en ekonomi som är under kontroll.

Årets första medlemsmöte hölls den 24 januari. Ett tjugotal medlemmar hade mött upp för att infor- meras, diskutera, fatta beslut och inte minst: Dricka kaffe och diskutera. En huvudpunkt på dagordningen var den lokala vetaranvetartävlingen.
 
Under kaffedrickandet besvarade vi ordförandens delvis kluriga men för PRO-medlemmar garanterat relevanta kunskapsfrågor. Mycket tankearbete resulterade i att PRO Saxdalen i nästa match kommer att representeras av följande lag: Lizzy Storgärds, Irma Stenqvist och Ingvald Runkvist (+ en reserv).
Den kampen kommer att gå av stapeln i Nyhammar och resultera i ett segrarlag från Ludvika kommun.  Sedan följer en tävling där det vinnande laget kommer att representera Dalarna. Slutligen ska en PRO-förening utses som svenska mästare i PRO:s nationella veteranvetartävling 2013.

Vi håller tummarna för vårt lag från Saxdalen!

Inga kommentarer: